ČLÁNOK / PLANET ZDRAVJA - jedinečná pomoc z prírody

„ Planet zdravja“  je obchodný názov výrobkov slovinskej spoločnosti ASAN Ltd., ktorá sa od roku 1998 zaoberá vývojom a výrobou prírodných produktov pre podporu regeneračných schopností tela.

Výrobky Planet  zdravja sú 100% prírodné produkty iba rastlinného pôvodu. Sú to zmesi  úplne čistých ( neriedených) , za studena lisovaných, nefiltrovaných, nerafinovaných rastlinných olejov alebo zmesi  so 100% prírodnými, neriedenými éterickými olejmi. Pri ich výrobe sa  používajú tradičné technologické postupy chladného lisovania a klasickej destilácie. Cieľom výroby je nielen získanie čistého prírodného  produktu, ale tiež ochrana životného prostredia a úplná eliminácia nevyužiteľného odpadu.

Jedinečnosť týchto výrobkov spočíva v synergii pri spojení za studena lisovaného oleja s éterickým. Výsledkom je olejová zmes s úplne novými účinkami. Kombinácie zmesí olejov sú svetovým unikátom.

Metodika určovania optimálnej kombinácie výrobkov je patentovaná pod názvom „ThermoRegulationTM“. V roku 2011 spoločnosť ASAN prezentovala svoju metódu regenerácie tela  -  ThermoRegulationTM -  na pôde Európskeho parlamentu.

Od roku 2011 prebiehajú  klinické testy výrobkov Planet  zdravja na postihnutých výbuchom  jadrovej elektrárne vo Fukušime ( Japonsko), s mimoriadnymi výsledkami.

V súčasnosti je zaznamenaných  cca 100 tisíc terapií metódou termoregulácie tela ( ThermoRegulationTM )  ,zameraných na prírodnú podporu regeneračných schopností ľudského tela.

Výrobky Planet zdravja sa užívajú orálne a  pre ľudské telo sú  prirodzeným  zdrojom  organickej formy minerálov, stopových prvkov, tokoferolov, vitamínov A ,D a esenciálnych nenasýtených mastných kyselín. Sú ľahko straviteľné  a nemajú žiadne vedľajšie účinky. Niektoré z nich ale nie sú vhodné pre tehotné a dojčiace, tiež  pre  ľudí, ktorí majú alergiu na  niektoré zložky, z ktorých sa získavajú. Napr. na levanduľu,  na orechy, mandle, lieskové alebo iné orechy - na etikete každého výrobku je upozornenie o alergénoch ( informácia je aj v popise na  e-shope).

Aktivácia samouzdravovacích mechanizmov tela je v dôsledku synergického účinku kombinácie olejov a prejavuje sa ako citeľná úľava, prílev energie, zlepšenie nálady, zmenšenie bolesti a postupný ústup symptómov zdravotného problému.

 „ Planet zdravja“ je  tiež bezpečná  prírodná  a regeneračná  kozmetika  na celé  telo.

Planet  zdravja je možné  aplikovať aj na kožu celého tela, čím priamo pôsobia  na lymfatický systém tela  a  tým zároveň pozitívne vplývajú na  imunitu, detoxikáciu kože a kondíciu cievneho systému tela.

Poskytujú úľavu pri bolesti svalov, krížov, podbruška , problémoch s lymfatickým systémom (opuchy, celulitída) , ochoreniach kože (mykózy, kandidóza, akné, suchá koža).

Organický jód v Planet zdravja č. 80

Stručné info o jednotlivých výrobkoch nájdete v e-shop

 

 

 

KONTAKT

0918 986 932

info@planeta-zdravia.sk

Adresa:

Mostová 17, budova AMFORAS – vchod
z pravej strany
92701 Šaľa

Obchodné meno: Ing. Ľubica Melnikov
Sídlo: 925 83 Žihárec 700
IČO: 40 56 41 93
DIČ: 1030089907
IČ DPH: SK1030089907
zapísané na Obvodnom úrade v Galante,
pod č. ŽO-2003/01314-2
a č. OŽP-B/2007/06633-2(-3-4)

Orgány dozoru:
Inšpektorát SOI pre Nitriansky kraj
Staničná 9, P. O. BOX 49A,
950 50 Nitra 1

TU MI MÔŽETE NAPÍSAŤ

Odoslaním formulára súhlasíte so spracovaním osobných údajov.

Captcha
Ľubica Melnikov
Ľubica Melnikov